ΑΓΓΛΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ

general ENGLISH

“A different language is a different vision of life.”

ΤΜΗΜΑΤΑ ΓΕΝΙΚΩΝ ΑΓΓΛΙΚΩΝ

Στην εποχή της παγκοσμιοποίησης και του διαδικτύου τα Αγγλικά είναι η γλώσσα επικοινωνίας της παγκόσμιας κοινότητας όχι μόνο στο χώρο των επιστημών και των επιχειρήσεων, αλλά και της καθημερινότητας του απλού πολίτη.

Τα νηπιακά τμήματα απευθύνονται σε μαθητές Α ‘ΚΑΙ Β’ τάξης Δημοτικού. Μέσα από ευχάριστες και δημιουργικές δραστηριότητες (μουσικοκινητική αγωγή, κατασκευές, Flashcards, διαδραστικοί πίνακες) γίνεται βιωματική εισαγωγή στην Αγγλική γλώσσα. 

Λειτουργούν μια φορά την εβδομάδα και η προετοιμασία γίνεται αποκλειστικά στην τάξη. Αποτελούν άριστη προετοιμασία που διευκολύνει την εισαγωγή των μαθητών στις junior τάξεις και τη σοβαρότερη μελέτη της γλώσσας.

Απευθύνονται σε μαθητές ηλικίας 10 -16 ετών και στα επίπεδα αυτά γίνεται η ουσιαστική εξοικείωση με την ξένη γλώσσα. Μέσω της διδασκαλίας των κύριων γραμματικών φαινομένων, τον εμπλουτισμό του λεξιλογίου, την παραγωγή γραπτού και προφορικού λόγου καθώς και την κατανόηση ακουστικών κειμένων, ολοκληρώνεται η προετοιμασία για την απόκτηση πτυχίων επιπέδου Β2: καλή γνώση, C1: πολύ καλή γνώση και C2: άριστη γνώση.

Προσφέρουμε ειδικά σχεδιασμένα προγράμματα για οποιονδήποτε ενήλικα επιθυμεί να μάθει η να βελτιώσει μια ξένη γλώσσα.

Τα προγράμματα διαμορφώνονται ανάλογα με τις άμεσες ανάγκες και απαιτήσεις των σπουδαστών, κάνοντας χρήση διδακτικών μεθόδων ειδικά σχεδιασμένων για ενήλικες.

Παρέχεται δυνατότητα ατομικής διδασκαλίας και προγραμματισμού (one to one lessons).

ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ & ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΠΤΥΧΙΩΝ

Click στην εικόνα για λεπτομέρειες.

LOWER

lower

ADVANCED

advanced

PROFICIENCY

test-taking.jpg.838x0_q67_crop-smart

Online School

Learn it on the screen!

Τα προγράμματα φοιτητών και ενηλίκων και τα ειδικά προγράμματα μπορούν να υλοποιηθούν και από απόσταση, μέσω της διαδικτυακής εκπαιδευτικής μας πλατφόρμας.

LIVE ONLINE COURSES

Anytime,  from Anywhere, at your own pace!

Έχετε ερωτήσεις;

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σύντομα.

Όνομα
Email


Για την αποστολή της αίτησης πρέπει να αποδεχθείτε την πολιτική μας σχετικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων.


Call Now Button