Το Σχολείο μας

Σας καλωσορίζουμε στον διαδικτυακό μας τόπο.

Το Κέντρο μας δραστηριοποιείται από το 1995 στην περιοχή του Γαλατσίου, προσφέροντας επιτυχώς τις υπηρεσίες του στο χώρο της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης.

Μέσα στην πολύχρονη αυτή παρουσία μας δουλέψαμε συστηματικά, με συνέπεια, σοβαρότητα και καταφέραμε να επιτύχουμε τους υψηλούς στόχους που θέσαμε.

Αυτό άλλωστε το αποδεικνύουν και τα κορυφαία αποτελέσματα των μαθητών μας στις εξετάσεις όλων των επιπέδων, γεγονός που θεωρούμε ότι αποτελεί και την καλύτερη μας διαφήμιση.

Στόχος μας είναι η συνεχής αναβάθμιση των υπηρεσιών μας τόσο σε υλικοτεχνικό όσο και σε διδακτικό επίπεδο, συμβάλλοντας στην επίτευξη του αντικειμενικού μας σκοπού, την απόκτηση αναγνωρισμένων ανώτερων και ανώτατων τίτλων σπουδών.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους γονείς και τους σπουδαστές που μας εμπιστεύθηκαν και ανανεώνουμε την υπόσχεση μας ότι θα συνεχίσουμε με την ίδια πίστη, αφοσίωση και ευθύνη να συμβάλλουμε στην κατάρτιση πτυχιούχων ξένων γλωσσών, ικανών να ανταποκριθούν στις υψηλές απαιτήσεις της σύγχρονης εποχής.

ΑΡΓΥΡΩ Ε. ΒΑΣΣΙΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΣΠΟΥΔΩΝ

And the numbers are growing...

Χρόνια Λειτουργίας
Σπουδαστές
Πτυχία
  • Ο ΧΩΡΟΣ ΜΑΣ: Η εργονομία και η σωστή διαμόρφωση του χώρου, ο εξοπλισμός των αιθουσών με τα κατάλληλα οπτικοακουστικά μέσα διδασκαλίας, η χρήση διαδραστικού πίνακα, αλλά και η αποτελεσματική αξιοποίηση της πιό σύγχρονης τεχνολογίας των υπολογιστών και του διαδικτύου, δημιουργούν ένα ευχάριστο και λειτουργικό μαθησιακό περιβάλλον.
  • ΔΙΔΑΚΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ: Οι εκπαιδευτικοί μας είναι απόφοιτοι Ελληνικών και Ξένων πανεπιστημίων με μεταπτυχιακούς τίτλους σπουδών και πολυετή διδακτική πείρα. Συμμετέχουν σε σεμινάρια και συνέδρια που οργανώνονται από διάφορους εκπαιδευτικούς φορείς και παρακολουθούν στενά την εξέλιξη της διδασκαλίας των ξένων γλωσσών.
  • ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΜΕΣΑ: Διδάσκουμε με τα πλέον προηγμένα τεχνολογικά μέσα και μαθαίνουμε εύκολα, γρήγορα και ευχάριστα.
  • ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΙ  ΠΙΝΑΚΕΣ (INTERACTIVE WHITEBOARDS): Αποτελούν την μεγαλύτερη τεχνολογική επανάσταση στις σύγχρονες αίθουσες διδασκαλίας. Ο διαδραστικός πίνακας είναι μια μεγάλων διαστάσεων επιφάνεια συνδεδεμένη με έναν υπολογιστή και ένα προτζέκτορα. Αυτή η επιφάνεια λειτουργεί όπως η οθόνη του υπολογιστή αλλά ανταποκρίνεται στο άγγιγμα με το χέρι η την ειδική πένα γραφής. Οι μαθητές παρακινούνται να μάθουν μέσα από τον ήχο, την εικόνα, την πολυχρωμία, τη γραφή και την υπογράμμιση  μετατρέποντας το μάθημα σε απέραντη πηγή χαράς, δημιουργικής διάθεσης και ενδιαφέροντος!
  • ΒΙΝΤΕΟΠΡΟΒΟΛΕΣ: Οι μαθητές μας παρακολουθούν σε τακτά χρονικά διαστήματα  προβολές ξενόγλωσσων ταινιών και βίντεο, την θεματολογία των οποίων αναλύουν και επεξεργάζονται στη συνέχεια, γραπτά και προφορικά. Ιδιαίτερα βοηθητική μέθοδος στα τμήματα προετοιμασίας  εξετάσεων.
  • E-BOOKS: Σε όλους τους μαθητές μας προσφέρεται η διδασκόμενη σειρά σε μορφή e-book (ηλεκτρονικού βιβλίου) για ελεύθερη  ενισχυτική χρήση. Τα πλεονεκτήματα των ηλεκτρονικών βιβλίων είναι πολλαπλά και περιλαμβάνουν:
  • Μη σειριακό τρόπο ανάγνωσης: Ο μαθητής μπορεί να επιλέξει τι θέλει να δει κάθε στιγμή μέσω συνδέσμων που του παρέχονται, χωρίς να ψάχνει μια μια τις σελίδες 
  • Αλληλεπίδραση με το κύριο βιβλίο: Δίνεται η δυνατότητα  στον μαθητή  να επιλέξει ποιά εικόνα θέλει να δει, ποιον ήχο θέλει να ακούσει. Επίσης είναι δυνατόν ο χρήστης να επιλέξει την εμφάνιση που επιθυμεί να έχει το βιβλίο.
  • Ευχάριστος τρόπος ανάγνωσης: Το ηλεκτρονικό βιβλίο εκτός από εικόνα, ήχο, βίντεο μπορεί να περιέχει και παιχνίδια η προσομοιώσεις. Με αυτό τον τρόπο η επιθυμία των παιδιών για παιχνίδι συνδυάζεται με τη μάθηση.
  • E-LEARNING: Προσφέρουμε στους μαθητές μας, όλων των επιπέδων, ελεύθερη πρόσβαση στο διαδικτυακό μας τόπο και τους παρέχουμε τη δυνατότητα να εκμεταλευτούν τη σύγχρονη τεχνολογία και το διαδίκτυο για συμπληρωματική εξάσκηση, αλλά και ειδικά προγράμματα εκμάθησης της ξένης γλώσσας και προετοιμασίας για τις εξετάσεις από απόσταση.

Call Now Button