ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΠΟΥΔΩΝ

Στο σχολείο μας διδάσκονται  Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά και Ισπανικά με συνέπεια, επιστημονική κατάρτιση και αγάπη γι’ αυτό που κάνουμε. Οι επιτυχίες των μαθητών μας, στις επίσημες εξετάσεις πιστοποίησης, δικαιώνουν με τον καλύτερο τρόπο τη διδακτική μας προσέγγιση και τις αδιάκοπες προσπάθειές μας για εκσυγχρονισμό και εφαρμογή των πιο σύγχρονων μεθόδων διδασκαλίας.

Επιλέξτε τη γλώσσα που σας ενδιαφέρει για να ενημερωθείτε για τα διαθέσιμα εκπαιδευτικά προγράμματά και τις υπηρεσίες μας.

Αγγλικά

για όλα τα επίπεδα και όλα τα πτυχία

Γαλλικά

για όλα τα επίπεδα και όλα τα πτυχία

Γερμανικά

για όλα τα επίπεδα και όλα τα πτυχία

Ισπανικά

για όλα τα επίπεδα και όλα τα πτυχία

ΘΕΡΙΝΑ ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ

Απευθύνονται σε μαθητές που έχουν πολύ καλές επιδόσεις στην εκμάθηση της ξένης γλώσσας και επιθυμούν να καλύψουν ταχύρυθμα την ύλη μιας σχολικής περιόδου . Διαρκούν συνολικά έξι εβδομάδες , πέντε από τις οποίες γίνονται το καλοκαίρι και η τελευταία αρχές Σεπτεμβρίου πριν από την έναρξη των μαθημάτων της νέας χρονιάς.

Προτιμώνται ευρέως από τους σπουδαστές μας γιατί τους δίνεται η δυνατότητα να συμμετάσχουν στις εξετάσεις νωρίτερα κερδίζοντας πολύτιμο χρόνο. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι με αυτή τη μέθοδο υπήρξαν μαθητές μας που τελειοποίησαν την ξένη γλώσσα ( απόκτηση πτυχίου PROFICIENCY) στο τέλος της Γ΄ τάξης του γυμνασίου!

Online School

Learn it on the screen!

Τα προγράμματα φοιτητών και ενηλίκων και τα ειδικά προγράμματα μπορούν να υλοποιηθούν και από απόσταση, μέσω της διαδικτυακής εκπαιδευτικής μας πλατφόρμας.

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ONLINE

Έχετε ερωτήσεις;

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σύντομα.

Όνομα
Email


Για την αποστολή της αίτησης πρέπει να αποδεχθείτε την πολιτική μας σχετικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων.


Call Now Button