ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΠΟΥΔΩΝ

ΙΣΠΑΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ BEST

Η Ισπανική γλώσσα είναι μία ιδιαιτέρως αγαπητή γλώσσα, έχει συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση και αποτελεί τη δεύτερη πιο διαδεδομένη γλώσσα μετά την Αγγλική. Τα Ισπανικά ομιλούνται από 500 περίπου εκατομμύρια ανθρώπους και είναι η επίσημη γλώσσα σε 21 χώρες.

ΙΣΠΑΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ

Τα μαθήματα Ισπανικών γίνονται σε ολιγομελή τμήματα ή ατομικά από εξιδεικευμένους καθηγητές, ακολουθώντας τις πιο σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας.

Τα προγράμματα είναι ευέλικτα και εύκολα προσαρμόσιμα στις ανάγκες και τις επιδιώξεις των μαθητών και είναι ειδικά οργανωμένα για παιδιά, εφήβους, φοιτητές και ενήλικες.

Η πιστοποίησή της  Ισπανικής γλώσσας είναι αρκετά εύκολη και γρήγορη. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι η πιστοποίηση για τα επίπεδα Α1 και Α2, όπου ο σπουδαστής αποκτά ικανοποιητική γνώση της γλώσσας και μπορεί να επικοινωνεί σε βασικό επίπεδο, γίνεται σε 4 μήνες έκαστο. Για τα επίπεδα Β1 και Β2 η πιστοποίηση απαιτεί έναν περίπου χρόνο για το καθένα.

Online School

ΙΣΠΑΝΙΚΑ ONLINE

Τα ειδικά προγράμματα για φοιτητές και ενήλικες μπορούν να υλοποιηθούν και από απόσταση, μέσω της διαδικτυακής εκπαιδευτικής μας πλατφόρμας.

Ολοκληρώστε το πρόγραμμα σας στο δικό σας ρυθμό, από την άνεση του δικού  σας χώρου.

Προσφέρουμε δωρεάν και χωρίς καμία δέσμευση εκ μέρους σας, το πρώτο μάθημα γνωριμίας και αξιολόγησης των υπηρεσιών μας.

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ONLINE

ΕΥΕΛΙΚΤΑ,  ΓΡΗΓΟΡΑ,  ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ!

Κλείστε το δωρεάν μάθημα γνωριμίας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σύντομα.

Όνομα
Email


Για την αποστολή της αίτησης πρέπει να αποδεχθείτε την πολιτική μας σχετικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων.


Call Now Button