ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΠΟΥΔΩΝ

ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ BEST

Η Γερμανική είναι η ευρύτερα ομιλούμενη γλώσσα στην Ευρώπη. Ομιλείται ως πρώτη γλώσσα απο 100 εκατομμύρια Ευρωπαίους, σε Γερμανία, Αυστρία, Ελβετία, Λουξεμβούργο και Λιχτενστάιν.

Η Γερμανία είναι ο σημαντικότερος εμπορικός εταίρος της Ελλάδας. Πάνω από 180 Γερμανικές επιχειρήσεις με 19.000 θέσεις εργασίας δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα. Επίσης τα Γερμανικά Πανεπιστήμια θεωρούνται από τα καλύτερα στον κόσμο, με οικονομικά δίδακτρα σε σύγκριση με άλλες χώρες.

ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ

Τα μαθήματα Γερμανικών γίνονται σε ολιγομελή τμήματα ή ατομικά από εξιδεικευμένους καθηγητές, ακολουθώντας τις πιο σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας.

Τα προγράμματα είναι ευέλικτα και εύκολα προσαρμόσιμα στις ανάγκες και τις επιδιώξεις των μαθητών και είναι ειδικά οργανωμένα για παιδιά, εφήβους, φοιτητές και ενήλικες.

Υπάρχουν δύο φορείς που πιστοποιούν τη γνώση της Γερμανικής Γλώσσας: Το Ινστιτούτο GOETHE και το Υπουργείο Παιδείας δια βίου μάθησης και Θρησκευμάτων,που χορηγεί το Κρατικό Πιστοποητικό Γλωσσομάθειας Κ.Π.Γ (σε επίπεδα A1-A2, B1-Β2 και Γ1).

Online School

ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ONLINE

Τα ειδικά προγράμματα για φοιτητές και ενήλικες μπορούν να υλοποιηθούν και από απόσταση, μέσω της διαδικτυακής εκπαιδευτικής μας πλατφόρμας.

Ολοκληρώστε το πρόγραμμα σας στο δικό σας ρυθμό, από την άνεση του δικού  σας χώρου.

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ONLINE

ΕΥΕΛΙΚΤΑ, ΓΡΗΓΟΡΑ, ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ!

Έχετε ερωτήσεις;

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σύντομα.

Όνομα
Email


Για την αποστολή της αίτησης πρέπει να αποδεχθείτε την πολιτική μας σχετικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων.


Call Now Button