ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΠΟΥΔΩΝ

ΓΑΛΛΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ BEST

Η Γαλλική είναι επίσημη γλώσσα σε 57 χώρες – κράτη και επαρχίες, καθώς και σε διάφορους οργανισμούς όπως η Ευρωπαϊκή ΄Ενωση, η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή, ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών κ.α.

Τα δημόσια πανεπιστήμια της Γαλλίας, είναι γνωστά για την υψηλή επιστημονική τους κατάρτιση, προσφέρουν δωρεάν φοίτηση και προτιμώνται σε υψηλότατο ποσοστό για σπουδές όπως η Νομική, οι Πολιτικές Επιστήμες, και η Ψυχολογία.

ΓΑΛΛΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ

Τα μαθήματα Γαλλικών γίνονται σε ολιγομελή τμήματα ή ατομικά από εξιδεικευμένους καθηγητές, ακολουθώντας τις πιο σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας.

Τα προγράμματα είναι ευέλικτα και εύκολα προσαρμόσιμα στις ανάγκες και τις επιδιώξεις των μαθητών και είναι ειδικά οργανωμένα για παιδιά, εφήβους, φοιτητές και ενήλικες.

Η πιστοποίηση για τα διάφορα επίπεδα γνώσης της Γαλλικής γλώσσας χορηγούνται στην χώρα μας από το Γαλλικό Ινστιτούτο, το πανεπιστήμιο της Σορβόννης και το πανεπιστήμιο της Λιέγης

Online School

ΓΑΛΛΙΚΑ ONLINE

Τα ειδικά προγράμματα για φοιτητές και ενήλικες μπορούν να υλοποιηθούν και από απόσταση, μέσω της διαδικτυακής εκπαιδευτικής μας πλατφόρμας.

Ολοκληρώστε το πρόγραμμα σας στο δικό σας ρυθμό, από την άνεση του δικού  σας χώρου.

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ONLINE

ΕΥΕΛΙΚΤΑ, ΓΡΗΓΟΡΑ, ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ!

Έχετε ερωτήσεις;

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σύντομα.

Όνομα
Email


Για την αποστολή της αίτησης πρέπει να αποδεχθείτε την πολιτική μας σχετικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων.


Call Now Button